söndag 31 maj 2009

Bad helg:)

I fredags kväll åkte vi en sväng på Härjeåsjö skogen och det enda vi såg var en grävling, när vi såg den så kunde inte husse hälla sig utan han tvärnitade och ut med Zack:) Han iväg i spåren han såg aldrig den tänkte att det skulle va roligt att se hur han skulle bete sig, han hängde med i spåret och va efter i ca 10-15 minuter innan han kom tillbaka lite skoj att det är så pass med jakt i han iaf,,, vi hörde han nere vid en bäck som rinner bra långt bort ifrån vart vi stog han stannde nog där för ett kvällsdopp:)

Igår va det jobb till kanske fem-sex, när jag va klar tog ja dom på en promenix och sen gick vi ner för ett kvällsdopp i sjön..... Satan va kul dom har de yngre (Kia fick va fast) dom ruchade fram och tillbaka och det plaskades:)

I dag va vi ner igen så dom fick doppa sig det är nog skönt åt dom.... Kia hon tyckte det va för kallt med vart tvingad idag och jag tror faktist att hon tyckte det va skönt när hon väl kom i:) Tycker det är bra att få lite fart på hårfällningen med det brukar ju bli lite fart när dom blir blöt.... Ryckte första tuffsen av Kia idag så nu blir det nog fart..... Synd bara att vi har blivit så dålig med kameran det hade blivit några fin fina kort i dag:)

Ikväll blir det nog en joggingvända igen sist vart det en kortvända upp i skogen tror ja ska försöka jogg där i forsättningen med då både underlag och teräng ger lite mer....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar