lördag 10 april 2010

Vårkänslor.....


Nu börjar det kännas att våren är här med allt vad det innebär, någon nalle börjar titta fram och det kliar i kroppen efter jakt....... Raja är inbokad på ett björnprov i Junsele den andra juni:) Sambon har bokat in henne på en agility träning i sommar med, ska bli intressant hur det går där med då hon är ju en hund med lite fart i:)
Sambon har även bokat in en hund på viltspårs kurs med men hon vet inte vilken hund hon ska gå med än, Zach kanske skulle behöva göra något med men Raja behöver jaktträningen mest men det är hennes val så det kanske blir någon kombination eller nå vi får se;) Allmänlydnad blir det också med någon av hundarna också:)
Mest intressanta blir ju förstås björntestet, förhoppningarna ligger ju i att vi kanske har stött på någon björn innan testet också så jag vet lite hur hon reagerat så jag kan hjälpa henne igång henne..... Jag ser björntestet som ett led i injagningen då jag har möjliget att under kontrollerade former berömma hon och styra henne dit vi är påväg...... Absolut inte som ett prov som en del gör och dömmer bort hundarna om de inte blir godkänd..... Ha de gött nu

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar